MCN Montagebedrijf Centraal Nederland


Plantijnweg 14 4104 BB Culemborg
0345520719 Klik om te bellen

Over MCN Montagebedrijf Centraal Nederland

MCN is een industrieel projectmontage en -installatiebedrijf.

Wij behandelen uiteenlopende installatie- en montageprojecten, betrouwbaar én op tijd. Niet voor niets vinden vele klanten herhaaldelijk de weg naar MCN, zij hebben immers ervaren dat hun project in goede handen is.

Dagelijks zijn er een twintigtal monteurs aan de slag voor gerenommeerde bedrijven in de industrie en utiliteit. MCN is uitgegroeid tot een modern bedrijf, met traditionele waarden en normen op het gebied van kwaliteit en vakmanschap.

De goed opgeleide en ervaren Nederlandse vakkrachten zijn ons visitekaartje. Of het nu gaat om grote of kleine projecten, op korte of op langere termijn: MCN laat uw project vlekkeloos verlopen. MCN heeft een imago opgebouwd, gekwalificeerd personeel aan te bieden en ook bij problematische opdrachten goede oplossingen te kunnen vinden.

Werkzaamheden voeren we als (onder)aannemer uit als aangenomen project of in regie. Samen met uw projectleider en de specialisten van MCN wordt een team samengesteld dat optimaal is toegespitst op de inhoud, omvang en tijdsplanning van uw project. We komen met verrassend technische oplossingen die indien nodig in onze eigen werkplaats of bij een van onze partners wordt gerealiseerd. Maatwerk met voortdurende aandacht voor kwaliteit en binnen de gestelde levertijd.

MCN beschikt als aanvulling op haar dienstverlening over een volledig ingerichte werkplaats met een uitgebreid machinepark, centraal gelegen in Nederland.

Doelgroep

Bedrijven
Instellingen

Onze locatie

MCN Montagebedrijf Centraal Nederland


Plantijnweg 14 4104 BB Culemborg
0345520719 Klik om te bellen